Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Holiday Resort Svarny ***

Adres obiektu Liskova 419, 034 81 Lisková
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Andrzej
Dodano: 2014-07-03
Pobyt od: 2014-07-13 do 2014-07-20
 
 
    

Do SVARNYCH jeżdżę już parę dobrych lat czuję się tam jak u siebie w domu warunki super godne polecenia dobra lokalizacja w Liskowej ceny umiarkowane do Besenowej 30% znížka


 
 

Oktawia, Katowice
Dodano: 2014-07-02
Pobyt od: 2014-05-26 do 2014-05-31
 
 
    

Bardzo ładne, gustownie urzadzone, czyste pokoje. Do dyspozycji do użytku wspolnego spora kuchnio-jadalnia z kominkiem, w ktorym przez caly czas naszego majowkowego pobytu płonął ogien :). Dostepny grill, altana ze stolami, parking. Zadbane podworko/ogrodek z kwiatami. Duzo atrakcji (termy, malownicze szlaki gorskie, jaskinie) w promieniu do 30 km od obiektu "Svarny". Do tego przesympatyczna i bardzo pomocna wlascicielka - Pani Katarina. Polecamy! Oktawia i Łukasz B.


 
 

Aneta
Dodano: 2014-04-27
Pobyt od: 2013-05-01 do 2013-05-05
 
 
    

Byliśmy u pani Katariny w zeszłym roku, podczas majówki - cudowna gospodyni,troszczy się o każdego gościa. Zaraz po przyjeździe daje mapę, mówi co warto zobaczyć, którędy jechać.W dodatku mówi po polsku, a ja myślałam, że poćwiczę swój słowacki...;-) Serdecznie pozdrawiam Pani Katarino ! :)


 
 

Marta
Dodano: 2014-04-27
Pobyt od: 2014-04-17 do 2014-04-22
 
 
    

"Witam, w "Švarnych" jak zawsze super, miło, sympatycznie, można powiedzieć, że "domowo" dzięki wspaniałym Gospodarzom. Jesteśmy bardzo zadowoleni, polecamy wszystkim, na pewno podzielicie naszą opinię. Pozdrawiamy" Marta martakolodejcik@mailinator.com


 
 

Marta
Dodano: 2014-04-22
Pobyt od: 2014-04-17 do 2014-04-21
 
 
    

Przepiękny obiekt. Cisza, spokój, wysoki standard. Polecam !!


 
 

Andrzej Teresa
Dodano: 2013-08-19
Pobyt od: 2013-08-15 do 2013-08-18
 
 
    

Byliśmy u Pani Katarzyny juz piąty raz wspaniałe miejsce na wypady po Słowacji blisko do Besenovej i Tatralandi pięć razy w tym samym miejscu juz świadczy o jakości usług czujemy się tam jak w domu. Gospodarze bardzo mili warunki super szczerze polecam


 
 

Katarzyna Karolak
Dodano: 2013-08-05
Pobyt od: 2013-07-27 do 2013-08-02
 
 
    

Gościnni gospodarze,wspaniałe warunki...Chciałabym gościć tam często...


 
 

Władek z Nysy
Dodano: 2013-07-24
Pobyt od: 2013-07-15 do 2013-07-21
 
 
 

Było wspaniale, polecam wszystkim, będę tu za rok. Jest ładniej niż na stronie www.


 
 

Agnieszka Sławek Łukasz i Tomek
Dodano: 2013-06-16
Pobyt od: 2012-07-30 do 2012-08-05
 
 
   

Pensjonat u Svarnych to wspaniałe miejsce na spędzenie wakacji. Przesympatyczni gospodarze (p.Katarina i p.Ferdinand) stworzyli w Liskowej cudowne miejsce, do którego chce się wrócić. Pokoje są przeczyściutkie i pięknie urządzone. Ogródek - mucha nie siada, tzn. siada bo kwieciście i pachnąco. :-) A teraz z trochę innej beczki.... a może nie do końca z innej..... W kuchni w pensjonacie jest mała biblioteczka z polskimi książkami - zostawił je tam Autor - p. Dariusz Rekosz. Serdecznie polecam kryminał "Siostrzyczka" (książki z dedykacją od Autora, a ta takową posiada, czyta się szczególnie wyjatkowo), a syn Łukasz (10l.) poleca kryminał dla młodzieży - "Tajemnica starej dzwonnicy". Słońce, wakacje, góry, baseny termalne, dobra książka, serdeczni gospodarze, super klimat, piękny ogród - niczego tam nie zabrakło.


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Beszeniowa w przewodniku

Wodny raj - Gino Paradise Beszeniowa

Wodny raj - Gino Paradise Beszeniowa

Co powiesz na wakacje pełne wody i prawdziwego relaksu? W Beszeniowej czeka na Ciebie bezmiar wodnej zabawy i wiele niezapomnianych przygód.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie